Exhibitors

SD Worx

SD Worx biedt wereldwijd diensten aan op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant, digitalisering en groei centraal. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de bijna 75 jaar ervaring van SD Worx.

https://www.sdworx.be/horeca

Annoncer

Annoncer is het meest moderne en geavanceerde keukensysteem, ontworpen voor high-end restaurants. Annoncer heeft een verbluffende gebruikersinterface waardoor iedereen met het systeem kan werken, en u controle krijgt over de bestellingen en de keuken. Nooit meer onduidelijkheid in de keuken!

https://annonceronline.com

Resengo

Resengo ontwikkelt reserveringssoftware op maat voor elke horecazaak. Resengo Tafels plant je reserveringen automatisch in met oog op de optimale tafelbezetting. Dankzij efficiënte gastencommunicatie vermijd je ook no-shows. Resengo garandeert eerlijke contracten aan eerlijke prijzen. Zo blijft bijvoorbeeld je gastendatabase 100% jouw eigendom.

https://pro.resengo.com

SO connect

SO Connect’s biedt effectieve oplossingen voor hotels en horecazaken die meer uit hun zaak willen halen zonder dure investering. Met SO Connect kun je meetbaar meer nieuwe en terugkerende bezoekers genereren, door middel van geautomatiseerde berichten, reviewverzoeken en het behalen van een betere ranking op review sites.

https://soconnect.com/nl

Omniboost B.V.

Omniboost maakt slimme verbindingen tussen uw PMS / POS- en boekhoudsoftware om automatische synchronisatie van uw financiële gegevens mogelijk te maken. Onze krachtige technologie integreert uw financiële gegevens in een mum van tijd en transformeert het in werkelijke financiële overzichten in accountingplatforms.

https://omniboost.io

AAPI

AAPI helpt horecaondernemers bij het aangeven van dimona’s, het opstellen en beheren van de personeelsplanning, het opmaken van arbeidsovereenkomsten. AAPI automatiseert 100% uw loonberekening en Sociaal Secretariaat en geeft u een dashboard waarmee u in real-time uw personeelskost, F&B kost en algemene kost kan managen.

http://aapi.be

Onlinewerkrooster

Onlinewerkrooster automatiseert de personeelsadministratie van horecaondernemers. Maak uw planning online, laat contracten digitaal ondertekenen, automatiseer de Dimona aangiftes en geniet van een vlotte uitbetaling dankzij de koppeling met uw sociaal secretariaat. Communiceer direct met uw personeelsleden via de Onlinewerkrooster app.

http://www.onlinewerkrooster.be/

APICBASE

APICBASE biedt een volledig food management platform in de Cloud aan om je recepten, allergenen, voedingswaarden, voedselkostberekeningen, bestellingen en planning te beheren. Dit alles met een fotografische twist. Koppel uw kassasysteem en krijg inzichten in uw zaak om het rendement te verhogen!

https://get.apicbase.com

Horeko

Horeko biedt complete oplossingen voor keukenmanagement en personeelsplanning. Dankzij directe links met leveranciers zijn actuele kostprijzen in te zien per recept. Koppel Horeko met Lightspeed en krijg een compleet inzicht in de prestaties van gerechten. Zo haal je optimaal rendement uit je menu.

https://horeko.be

Joyn

Joyn is hét marketingplatform voor de lokale handelaar. Via de gratis Joyn-app genieten je trouwe klanten niet alleen van unieke voordelen maar sparen ze ook voor coole beloningen. En vinden nòg meer mensen vlotjes de weg naar jouw zaak.

https://joyn.eu/

Growzer

De witte kassa, personeelskosten en steeds meer wetgeving.. winst maken als horecazaak in België is niet evident. Growzer biedt een online platform voor horecaondernemers die het makkelijk maakt om hun zaak eenvoudig te beheren, online te bestellen, in één oogopslag te zien welke producten het goed doen en de foodcost ervan te beheren.

http://growzer.com

Deliverect

Deliverect verbindt online bezorgplatforms zoals Uber Eats en Deliveroo met de kassasysteem van het restaurant. Deze software is een game-changer voor restaurants die aan maaltijdbezorging doen omdat bestellingen efficiënter worden beheerd. Maak uw leven eenvoudiger en verhoog uw omzet met Deliverect!

https://deliverect.com

Epson

Epson legt zich toe op het verbinden van mensen en informatie met behulp van efficiënte technologie. Met een assortiment dat varieert van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, horloges en industriële robots, richt het bedrijf zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van consumenten.

https://epson.be

Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea en Growzer sloten recent een samenwerking af. Bij een samenwerking met Lipton Ice Tea zal Growzer gratis ingezet kunnen worden voor het ganse drankenportfolio (niet enkel voor de referenties van Lipton). Samen willen ze de horecaondernemer ondersteunen bij het uitbouwen van een rendabele zaak!

http://liptonicetea.be

Forganiser

Forganiser is een online planningssoftware voor de horeca, gemaakt door horecaondernemers. Als ondernemer besteedt je veel tijd aan zaken die uit handen genomen kunnen worden. Forganiser regelt alle administratie, zodat ondernemers meer tijd hebben om hun zaak verder te ontwikkelen.

https://forganiser.be

Corman

Corman, specialist in boter, heeft twee unieke vloeibare boterspecialiteiten ontwikkeld: de vloeibare geklaarde boter en vloeibare gebruinde boter. Ze zijn 100 % natuurlijk, zonder additieven of toegevoegde aroma’s en klaar voor gebruik recht uit de koelkast.

https://corman-pro.be

Duvel

Duvelmoortgat is een familiebrouwerij waar alles draait rond kwaliteit en vernieuwing. Duvelmoortgat brouwers zijn ambitieuze pioniers, die steeds naar nieuwe recepten zoeken, zónder de traditionele waarden uit het oog te verliezen.

http://duvelmoortgat.be/nl

Davigel

Davigel begeleidt, adviseert, inspireert. Als partner van pragmatische chefs speelt Davigel in op de grootste uitdaging: lekkere producten aanbieden mét benefits qua tijd en kost. Davigel is producent, importeur én distributeur. Een unieke business met meer dan 2.000 producten.

https://davigel.be

Sligro

ISPC staat bekend als de exclusieve en innovatieve groothandel in België en Sligro staat bekend als professionele totaalleverancier die marktleider is in Nederland maar ook reeds enkele jaren actief is op de Belgische markt. Tijd om deze krachten te bundelen!

https://sligrofoodgroup.be

Serax

Serax voegt eigenheid toe aan je het interieur van je horecazaak en zorgt voor onvergetelijke momenten rond de tafel. In nauwe samenwerking met enkel de meest gepassioneerde designers van over de hele wereld worden onze collecties ambachtelijk geproduceerd.

https://serax.com

Hierbas de las Dunas

Hierbas de las Dunas is een likeur gemaakt van achttien handgeplukte kruiden, bloemen en planten uit de Noordzee duinen. 100% natuurlijk met uitsluitend verse ingrediënten. Het resultaat is pure, zilt-zoete smaak dat zich perfect leent als aperitief, digestief of in een cocktail.

https://hierbasdelasdunas.com

Bonduelle

Groenten zijn onontbeerlijk voor een gezonde levensstijl. Jarenlange ervaring hebben geleerd dat hoogwaardige technologie en aandacht voor mens en natuur het beste van groenten bewaart. Innovatie staat altijd in dienst van smaak, dat is voor Bonduelle het allerbelangrijkste.

http://bonduelle.be

Fever Tree x Copperhead

Fever-Tree, de premium mixer, versterkt elke spirit met zijn subtiele botanische smaken en lichte bruis. Copperhead wordt gemaakt van jeneverbessen en botanicals zoals engelwortel, kardemom en korianderzaad. De naam verwijst naar het distillatieproces in een koperen ketel en de Koperkop slang die symbool staat voor de farmacie.

http://fever-tree.com

Xenox

Xenox Music & Media is een innovatief multimedia bedrijf. Xenox biedt doordachte muziek- en mediaoplossingen voor o.a. horeca, retail en hotels. Met een enthousiast en professioneel team van muziek- en mediaspecialisten, zorgen we voor een actueel en verrassend aanbod in ieder gewenst genre.

https://xenox.nl

Mayoneur

MAYONEUR maakt hoge kwaliteit mayo’s op een traditionele, duurzame en eerlijke manier. MAYONEUR is 100% veganistisch en streeft naar een bewustere en duurzame wereld, wat ervoor zorgt dat iedereen kan genieten van de sauzen die MAYONEUR aanbiedt!

https://mayoneur.com

Verstegen

Familiebedrijf Verstegen staat al sinds 1886 voor creatieve en verrassende innovaties in de food branche. Met duurzaamheid, kwaliteit en grenzeloze service als kernwaarden werken ze samen met lokale boeren aan de puurste kruiden en specerijen, met als doel het creëren van bijzondere smaken.

https://www.verstegen.eu

Vins de Bordeaux

De beroemde Bordeauxwijnen kennen een lange geschiedenis, maar kunnen vandaag de dag in een volledig nieuw licht ervaren worden. Ontdek de verschillende kenmerken en karakters van de elegante en tijdloze Bordeauxwijnen!

https://www.bordeaux.com/be-nl

Ben & Jerry's

Een van de bekendere merken van Unilever is Ben & Jerry's. Het verhaal van dit herkenbare one-of-a-kind roomijs begon in een gerenoveerd tankstation in 1978 in Vermont, en het blijft tot op de dag van vandaag een van de meest herkenbare en maatschappelijk betrokken ijsmerken.

https://www.benjerry.be/

Coca Cola

The Coca-Cola Company in België en Luxemburg produceert, verdeelt en/of verkoopt Coca-Cola, Fanta, Sprite, Aquarius, AdeZ, Minute Maid, Nordic Mist, Chaudfontaine, Fuze Tea, en nog veel meer merken. Samen zijn deze goed voor meer dan 11 miljoen consumpties per dag in België alleen.

https://nl.cocacolabelgium.be/

Want to become an exhibitor?

More information