Exhibitors

SD Worx

SD Worx biedt wereldwijd diensten aan op het gebied van payroll, HR, juridische ondersteuning, training, automatisering, consultancy en outsourcing. Het stelt hierbij de klant, digitaliserin en groei centraal. Vandaag vertrouwen meer dan 65.000 grote en kleine organisaties wereldwijd op de bijna 75 jaar ervaring van SD Worx.

http://sdworx.be

Annoncer

Annoncer is het meest moderne en geavanceerde keukensysteem, ontworpen voor high-end restaurants. Annoncer heeft een verbluffende gebruikersinterface waardoor iedereen met het systeem kan werken, en u controle krijgt over de bestellingen en de keuken. Nooit meer onduidelijkheid in de keuken!

https://annonceronline.com

Resengo

Resengo ontwikkelt reserveringssoftware op maat voor elke horecazaak. Resengo Tafels plant je reserveringen automatisch in met oog op de optimale tafelbezetting. Dankzij efficiënte gastencommunicatie vermijd je ook no-shows. Resengo garandeert eerlijke contracten aan eerlijke prijzen. Zo blijft bijvoorbeeld je gastendatabase 100% jouw eigendom.

https://pro.resengo.com

SO connect

SO Connect’s biedt effectieve oplossingen voor hotels en horecazaken die meer uit hun zaak willen halen zonder dure investering. Met SO Connect kun je meetbaar meer nieuwe en terugkerende bezoekers genereren, door middel van geautomatiseerde berichten, reviewverzoeken en het behalen van een betere ranking op review sites.

https://soconnect.com/nl

Omniboost B.V.

Omniboost maakt slimme verbindingen tussen uw PMS / POS- en boekhoudsoftware om automatische synchronisatie van uw financiële gegevens mogelijk te maken. Onze krachtige technologie integreert uw financiële gegevens in een mum van tijd en transformeert het in werkelijke financiële overzichten in accountingplatforms.

https://omniboost.io

AAPI

AAPI helpt horecaondernemers bij het aangeven van dimona’s, het opstellen en beheren van de personeelsplanning, het opmaken van arbeidsovereenkomsten. AAPI automatiseert 100% uw loonberekening en Sociaal Secretariaat en geeft u een dashboard waarmee u in real-time uw personeelskost, F&B kost en algemene kost kan managen.

http://aapi.be

APICBASE

APICBASE biedt een volledig food management platform in de Cloud aan om je recepten, allergenen, voedingswaarden, voedselkostberekeningen, bestellingen en planning te beheren. Dit alles met een fotografische twist. Koppel uw kassasysteem en krijg inzichten in uw zaak om het rendement te verhogen!

https://get.apicbase.com

Horeko

Horeko biedt complete oplossingen voor keukenmanagement en personeelsplanning. Dankzij directe links met leveranciers zijn actuele kostprijzen in te zien per recept. Koppel Horeko met Lightspeed en krijg een compleet inzicht in de prestaties van gerechten. Zo haal je optimaal rendement uit je menu.

https://horeko.be

Joyn

Joyn is hét marketingplatform voor de lokale handelaar. Via de gratis Joyn-app genieten je trouwe klanten niet alleen van unieke voordelen maar sparen ze ook voor coole beloningen. En vinden nòg meer mensen vlotjes de weg naar jouw zaak.

https://joyn.eu/

Growzer

De witte kassa, personeelskosten en steeds meer wetgeving.. winst maken als horecazaak in België is niet evident. Growzer biedt een online platform voor horecaondernemers die het makkelijk maakt om hun zaak eenvoudig te beheren, online te bestellen, in één oogopslag te zien welke producten het goed doen en de foodcost ervan te beheren.

http://growzer.com

Deliverect

Deliverect verbindt online bezorgplatforms zoals Ubereats en Deliveroo met de kassasysteem van het restaurant. Deze software is een game-changer voor restaurants die aan maaltijdbezorging doen omdat bestellingen efficiënter worden beheerd. Maak uw leven eenvoudiger en verhoog uw omzet met Deliverect!

https://deliverect.com

Epson

Epson legt zich toe op het verbinden van mensen en informatie met behulp van efficiënte technologie. Met een assortiment dat varieert van inkjetprinters en digitale printsystemen tot 3LCD-projectoren, horloges en industriële robots, richt het bedrijf zich op het stimuleren van innovaties en het overtreffen van de verwachtingen van consumenten.

https://epson.be

Lipton Ice Tea

Lipton Ice Tea en Growzer sloten recent een samenwerking af. Bij een samenwerking met Lipton Ice Tea zal Growzer gratis ingezet kunnen worden voor het ganse drankenportfolio (niet enkel voor de referenties van Lipton). Samen willen ze de horecaondernemer ondersteunen bij het uitbouwen van een rendabele zaak!

http://liptonicetea.be

Forganiser

Forganiser is een online planningssoftware voor de horeca, gemaakt door horecaondernemers. Als ondernemer besteedt je veel tijd aan zaken die uit handen genomen kunnen worden. Forganiser regelt alle administratie, zodat ondernemers meer tijd hebben om hun zaak verder te ontwikkelen.

https://forganiser.be/

Want to become an exhibitor?

More information